بال مرغ چه فوایدی برای بدن دارد؟

بازدید: 594 بازدید
فواید بال مرغ
بال مرغ بخش لذیذی از مرغ است که با هر روشی هم که طبخ شود باز هم طرفداران خود را دارد و به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا نیز محبوبیت بسیار زیادی بین افراد دارد.

ترکیبات و مواد مغزی موجود در بال مرغ:

همانطور که در مقاله های قبلی اشاره کردیم، گوشت مرغ سرشار از ویتامین های طبیعی مانند B1 ،B9، B12، B6، B2، A، ED، K، PP می باشد. علاوه بر آن ترکیب معدنی گوشت مرغ شامل پتاسیم، فسفر، آهن، کلسیم، منیزیم، روی، ید،سلنیوم، مس، گوگرد، کروم، فلور و سایر عناصر است. بال مرغ تقریباً فاقد کربوهیدرات است. ترکیب پروتئین ها و چربی ها حدود 20% تا 30% در 100 گرم گوشت پخته شده مرغ است. وجود پروتئین های فراوان و میزان کالری نسبتاً بالا باعث می شود تا انرژی مورد نیاز برای داشتن یک زندگی سالم بدست بیاید.

فواید بال مرغ برای بدن چیست؟

1. موجب بهبود وضعیت پوست،مو و ناخن می شود.

2. از پیشروی سرطان جلوگیری می کند.

3.موجب افزایش سطح ایمنی بدن می شود.

4.عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

5.تنظیم سطح گلوکز خون

6.بهبود وضعیت تولید مثل

7.از تشکیل شدن رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

8.هموگلوبین خون را افزایش می دهد.

9.به درمان افسردگی و اختلالات عصبی کمک می کند.

 

دسته‌بندی سبک زندگی بلاگ سلامت و تندرستی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت