
موز میوهای است که در تمام طول سال در دسترس است و همیشه میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. گذشته از این با کمک روشهای فریز کردن موز میتوانید این میوه را برای چند هفته در فریز نگهداری کنید. موزها برای پنکیکهای بسیار عالی هستند، در اسموتیهای میوهای کاربردی هستند و ماده ضروری نانهای موزی محسوب میشوند.
گاهی پیش میآید که ما بیشتر از حد نیازمان موز میخریم و به دلیل نگهداری طولانی مدتشان در یخچال، رفته رفته رنگ آن تغییر میکند و لکههای سیاهی روی موز میبینم. خب در این مواقع برای ما سوال میشود که بهترین راه برای نجات موزهای یخچال چیست؟ ما در ادامه این مطلب به بهترین روش فریز کردن موز بدون سیاه شدن میپردازیم.