طرز تهیه آبگوشت قرمه معروف همدانی در 6 قدم

بازدید: 352 بازدید
آبگوشت معروف و لذیذ همدانی

آبگوشت قرمه‌، که به  قورمه سبزی همدانی یا آبگوشت بزباش نیز معروف است، یک غذای بسیارجالب و خوشمزه همدانی است که طعم جدید و نسخه نویی از قرمه سبزی را به شما ارائه می دهد.. ترکیب لذیذ طم و عطر سبزی قرمه، سیب زمینی و پیاز داغ به‌همراه لیمو امانی، غذایی وسوسه‌انگیز و خوش طعم را خلق می‌کند که به‌سختی می‌توان از آن گذشت به طوری که به جرئت می توان گفت،هر کسی که حداقل یک بار این غذا را امتحان کند هرگز نمی تواند از آن دل بکند.

مواد لازم (برای ۶ نفر)

  • سبزی قورمه (250 گرم)
  •  گوشت گوسفندی (500 گرم)
  •  لوبیا قرمز (یک لیوان)
  •  لیمو امانی خرد شده و بدون هسته(4 تا 5 عدد)
  •  پیاز داغ عسلی(4 قاشق سوپ خوری)
  •  تخم‌مرغ (2 عدد)
  •  سیب‌زمینی پوست کنده و تکه تکه شده (2 عدد متوسط یا بزرگ)
  • ماست ساده و پرچرب (به مقدار لازم)
  • زردچوبه، فلفل و نمک (به مقدار لازم)

طرز تهیه:

1.  ابتدا گوشت گوسفندی را به‌همراه استخوان و چربی در یک تابه کمی سرخ کنید.
2. گوشت سرخ شده را با سبزی تفت داده شده و  لوبیا قرمزی که از قبل خیس داده اید و پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل در زودپز ریخته و یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا بپزد.
3.نمک، لیمو امانی و سیب‌زمینی تکه تکه شده را بعد از گذشت حدود یک ساعت و نرم شدن گوشت و لوبیا در زودپز بریزید.
4. اجازه دهید تا آبگوشت روی حرارت ملایم رو به متوسط بپزد و جا بیفتد.
5.پس از پخت کامل مواد و جوش آخر، دو عدد تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی هم بزنید.
6. تخم‌مرغ‌ها را در آبگوشت بریزید تا بپزند.
7.آبگوشت قرمه را با ماست ساده و پرچرب سرو کنید.
نوش جان.

دسته‌بندی بلاگ دستور غذا
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت