طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با تمام نکات خوشمزه تر شدن آن

بازدید: 578 بازدید

مواد لازم:

  • برنج ( سه پیمانه)
  • سیب زمینی (سه عدد متوسط)
  • نخود فرنگی (اختیاری) (یک سوم پیمانه)
  • زعفران دم کرده (یک قاشق چای خوری)
  • روغن (یک قاشق غذا خوری)
  • گوجه پوره شده (دو پیمانه یا چهار عدد)
  • رب گوجه فرنگی (یک تا سه قاشق غذاخوری)
  • نمک/فلفل/زردچوبه (به مقدار لازم)
  • گوشت چرخکرده (اختیاری) (350 گرم)
  • کره پاستوریزه(دو قاشق غذا خوری)

مرحله اول

برای تهیه این استانبولی پلوی یا همان کته گوجه خوشمزه خودمان بهتر است در قدم اول گوجه‌ها را خرد کنید و درون غذا‌ساز بریزید تا به شکل پوره شوند. پوره گوجه باید به اندازه دو پیمانه باشد.می‌توانید قبل از اینکه گوجه‌ها را در مخلوط کن بریزید پوست‌شان را کاملا جدا کنید.

مرحله دوم

در کاسه‌‌ای متوسط سه پیمانه برنج بریزید و بشویید. پس از آن روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج‌ شما به مدت 30 دقیقه خیس بخورد. در همین حین که برنج در حال خیس خوردن است یک قابلمه بردارید، دو قاشق غداخوری روغن زیتون یا روغن سرخ‌کردنی داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا تفت بخورد و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

سپس اگر دوست داشتید می‌‎توانید در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده تفت خود پوره گوجه فرنگی را به گوشت‌ اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. اگر طرز تهیه استانبولی پلو را با گوشت دوست ندارید می‌توانید فقط پوره گوجه را با پیاز‌ها تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا وقت اضافه کردن سیب زمینی است. سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی خورد کنید و داخل یک ماهی‌تابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به سیب زمینی‌های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر بخواهید در طرز تهیه پلو گوجه خود نخود فرنگی نیز داشته باشید، باید در این مرحله نخود سبز‌ها را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و یک سوم پیمانه آب بریزید تا پخته شوند. اگر نه ادامه مراحل را انجام دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله از تهیه استانبولی پلو برنج شسته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را نیزبه قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد آب زیادی داخل قابلمه نباشد چرا که باعث خمیر شدن غذا خواهد شد. زمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد و حدودا تمام شد به مرحله آخر میرسیم. در مرحله آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک دو قاشق چای‌خوری کره پاستوریزه برای عطر و طعم بهتر به کته گوجه اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه روی حرارت کم پخته شود. استانبولی پلوی شما پس از 40 دقیقه آماده است .

نکاتی برای بهتر شدن تهیه استانبولی پلو

  • اگر از شعله پخش‌کن استفاده کنید ته دیگ بهتری خواهید داشت.
  • می‌توانید از ادویه دارچین برای بهتر شدن طمع و عطر غدا استفاده کنید.
  • می‌توانید گوجه‌ها را قبل از پوره کردن، کباب کنید. طعم گوجه کبابی استانبولی پلو شما را منحصر به فرد خواهد کرد.
  • بسیاری از افراد در مراحل آخر تهیه استانبولی پلو، چند تخم مرغ روی برنج میشکانند تا وقتی برنج دم بکشد تخم مرغ‌ها نیز پخته شود و میل کنند.
دسته‌بندی دستور غذا گوشت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت