
آبگوشت یا همان دیزی غذای دیرینه و سنتی ای است که تقریبا ماهانه در سفره همه مان جای دارد.طبخ آن اصول کلی اما روش های سلیقه ای و متفاوتی دارد.استفاده از گوشت مناسب یکی از ضرورت های طبخ این غذای خوشمزه و تقریبا همه پسند است.
برای طبخ آبگوشت معمولا توصیه می شود از گوشت گوسفندی استفاده کنید.استفاده از گوشت با استخوان کمک می کند غذا لعاب بیوفتد و چرب تر و لذیذتر شود.به علاوه،اضافه کردن مقداری دنبه آبگوشت را خوش طعم تر میکند.
در صورتی که دنبه ندارید می توانید به جای دنبه از روغن جامد برای تهیه آبگوشت استفاده کنید.برای خوش مزه تر شدن غذا بهتر است آن را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید آرام آرام بپزد.